Curs de rejuvenare cu acid hialuronic – produse Croma

În weekendul acesta am sustinut un curs despre posibilitatile de rejuvenare cu acid hialuronic SAYPHA . Acest curs a fost adresat medicilor și am avut surpriza să  constat interesul crescut pentru acest tip de tratamente.

Am vorbit la început despre gama de produse SAYPHA , despre noutățile apărute și despre produsul potrivit fiecarei zone a feței.

Infomațiile s-au concentrat apoi pe tehnicile de injectare  cu acid hialuronic în etajul inferior al fetei ,   precauțiile pe care trebuie să le avem mereu în vedere si câteva mici trucuri  ale meseriei  , de exemplu punctele optime de injectare  care asigură un rezultat optim.

Am insistat  pe stabilirea unui plan de tratament axat pe nevoile pacientului dar și pe informarea corectă asupra efectelor care se pot obține și a duratei  în timp a rezultatelor tratamentului de rejuvenare aplicat.

Am fost bucuroasă să văd la cursanți pe lângă interesul ridicat pentru tot ceea ce înseamnă tehnici noi, comparatii între tehnici cu ac și tehnici cu canulă și o mare deschidere pentru abordări inovative dar cu rezultate net superioare pentru pacienți .

Shopping Cart