Elle România: Noutăți în estetică cu doamna doctor Cosmina Șandor

Am apelat la doamna doctor Cosmina Șandor, unul  dintre cei mai renumiți medici dermato-venerologi din Ardeal, pentru a discuta despre aceste enzime, pe care le utilizează cu succes în cadrul clinicii Optimum, de mai multă vreme. Îi mulțumim doamnei doctor, că și-a facut timp să ne răspundă la câteva întrebări.

        Cum ați ajuns să lucrați cu enzimele din gama PB Serum Medical?

Dr. Cosmina Șandor: În primul rând m-au convins studiile clinice. În prezent, folosesc frecvent produsele din gama PB Serum pentru a trata probleme precum cicatrici, bărbie dublă, laxitate la nivelul feței, pungile de sub ochi, sau depozite de grăsime localizată, precum și pentru alte indicații.

Ce sunt aceste enzime recombinante? Cum funcționează ele?

Dr. Cosmina Șandor: Enzimele sunt proteine care există în mod natural în corpul nostru, având un rol esențial în buna funcționare a proceselor metabolice, astfel că au un risc alergenic scăzut.

În mod specific, în gama PB Serum Medical regăsim o combinație de 3 enzime ( Colagenază, Liază și Lipază), în diverse concentrații, în funcție de problema de tratat. Faptul că acestea există în mod normal în corpul nostru, înseamnă că potențialul alergen este foarte scăzut.

 

Vă invităm să citiți întregul interviu acordat de Doamna Doctor Cosmina Șandor in Elle Romania.

Shopping Cart