Interviu cu dr. Filip Ardelean, despre intervenția de rinoplastie: ”Este reușită atunci când nasul nu mai este elementul dominant al feței”

Sursa Articol wowbiz.ro

Interviu cu dr. Filip Ardelean despre intervenția de rinoplastie! Medicul primar în chirurgie plastică de la Clinica Optimum, dr. Filip Ardelean a vorbit despre rinoplastie, pentru Napoca FM.

“Consider operația de rinoplastie ca fiind una dintre cele mai dificile intervenții din chirurgia plastică și bineînțeles din chirurgia estetică, pentru că nasul contribuie substanțial la estetica facială. El în mod ideal nu trebuie să capteze atenția interlocutorului, trebuie să se integreze armonios în celelalte elemente de estetică facială.

O intervenție de rinoplastie este reușită în momentul în care nasul nu mai este elementul dominant al feţei.
Operația de rinoplastie este intervenția la nivelul piramidei nazale care corectează forma nasului, dimensiunea nasului sau eventuale asimetrii nazale. În cadrul acestei intervenții noi realizăm modificări asupra structurilor osoase și cartilaginoase și mai puțin asupra tegumentului”, a menţionat dr. Filip Ardelean.

Dr. Filip Ardelean a menţionat că, rinoplastia se poate realiza în orice anotimp, însă el recomandă ca aceasta să fie făcută primăvara sau vara.

“Intervenția de rinoplastie se poate realiza în orice anotimp. Sigur că există perioade din an în care e mai bine să facem această intervenție, dacă pacienta se poate organiza. Spre exemplu, aceste perioade ar fi primăvara și toamna.

Pe parcursul verii expunerea masivă la radiaţiile solare poate influența negativ vindecarea nasului. În anotimpul rece din cauza temperaturilor scăzute pacienta este predispusă la infecții respiratorii superioare”, a precizat dr. Filip Ardelean pentru NapocaFM.

Interviul integral: https://www.facebook.com/NapocaLive/videos/476602573637461

Shopping Cart