Machiajul de Sărbători

De-a lungul anilor am observat un interes din ce în ce mai crescut pentru un look glamour dar rafinat, în special în perioada sărbătorilor. Pentru sărbătorile de iarnă 2019/2020, vă recomand un machiaj ”merry & bright”. Cuvântul cheie pentru acest sezon este ”senzualitate”

Secretul unui machiaj rezistent stă în primul rând la baza acestuia, de aceea pregătirea tenului (demachiere ,tonifiere și hidratare), baza, dar și fondul de ten trebuie sa fie potrivite tipului de ten. Nu este de neglijat faptul ca fondul de ten trebuie intodeauna fixat cu pudră pentru a fi rezistent la transfer.

Sprâncenele se corectează natural, se fixează cu geluri transparente, păstrându-se un aspect natural de tipul ”wild, bushy”. Foarte important de reținut, acestea nu se mai finisează ca si in anii precedenti .

Pentru a fi in tendințele lui 2020, am folosit texturi de eyeliner gel pentru alungirea ochilor dar și pentru a da intensitate și profunzime privirii. Pleoapa inferioară este subliniată fin cu un pigment cameleonic pentru un plus de culoare si eleganță.

Pentru a obtine un machiaj reușit trebuie sa tinem cont de zonele de umbră ,semiumbră și lumină si sa facem subtilă trecerea de la una la alta

Știm că genele lungi dau un plus de feminitate, de aceea eu optez și recomand zi de zi diferite seruri pentru ingrijirea lor, însă pentru un look mai elegant si sofisticat imi place sa aleg gene false de nurcă 3D pe care le integrez perfect in machiajul ochilor.

Rujul roșu vine să completeze acest machiaj cu o nuanță intensă ce indică pasiune, senzualitate, rafinament dar nu în ultimul rând, ne duce cu gândul la bucuria sărbătorilor de iarnă.

Pentru doamnele sau domnișoarele care preferă extensiile de gene recomandarea mea este să opteze pentru un machiaj mai simplu de realizat si anume, să aplice un dermatograf pe conjunctivă ,să accentueze pometii iar pentru buze să folosească culori puternice .

De asemenea, pentru un look reușit, vă recomand să păstrați o armonie între culori, chiar dacă suntem în sezonul în care totul sclipește, să tineți cont de stare,de emoție, de evenimentul la care urmează să participați pentru a fi în concordanță cu acestea! Si nu uita : „Happines is the best make up !”

Shopping Cart