Liposucția Asistată cu Vibrații

Vă deranjează kilogramele în plus de care nu reușiți să scăpați nicicum?

La Clinica Optimum, dr. Ardelean Filip efectuează liposucția asistată cu vibrații, o tehnologie inovatoare cu o multitudine de avantaje față de operația tradițională de liposucție.

Cum funcționează?

Chirurgul va introduce o canulă de aspirare în zona vizată, iar vibrațiile acesteia determină o separare mai rapidă a celulelor adipoase de către țesut, ceea ce crește eficiența aspirației și reduce semnificativ durata procedurii.

Mai apoi, celulele adipoase aspirate pot fi utilizate ca material pentru lipofilling.

În plus, cu ajutorul liposucției asistate prin vibrații, pacienții pot obține un contur al corpului mai suplu, mai ferm și mai atractiv. Liposucția poate reduce grăsimea nedorită dintr-o varietate de zone problematice, iar tehnologia avansată poate oferi rezultate mai bune și o recuperare mai ușoară și mai rapidă.

Beneficiile liposucției asistate cu vibrații sunt:

  • Confort. Vibrația poate elimina grăsimea, cauzând mai puține traume țesutului din jur. Aceasta înseamnă mai puține echimoze și disconfort după operație.
  • Rapiditate. Liposucția asistată prin vibrații durează mult mai puțin timp decât liposucția tradițională, datorită preciziei și ușurinței aparaturii în reducerea grăsimii.
  • Fermitate. Vibrația vă poate ajuta corpul să producă colagen, care poate îmbunătăți elasticitatea pielii din zona tratată.
  • Utilizarea de grăsime proprie. Liposucția asistată prin vibrații protejează grăsimea donatorului mai bine decât liposucția cu laser, chirurgul putând-o utiliza pentru conturarea corpului și adăugarea de volum în mod natural.
Shopping Cart