La clinica Optimum vă oferim tratamentul revoluționar Morpheus 8 pentru rejuvenarea pielii

Morpheus 8 folosește cea mai nouă si puternică tehnologie minim invazivă pentru a crește fermitatea pielii, care combină radiofrecvența și mezoterapia fracționată. Este un dispozitiv de remodelare adipoasă subdermică, care conturează cu ajutorul radiofrecvenței medicale și a microneedling-ului atât fața, cât și corpul. Pătrunzând adânc în piele și în stratul de grăsime, rejuvenează puternic pielea îmbătrânită.

Revoluționarul Morpheus 8 este primul și singurul dispozitiv non-invaziv de mezoterapie fracționată și radiofrecvență, care modelează grăsimea subdermică pentru a întineri trăsăturile faciale îmbătrânite. Acest echipament permite programarea atât a adâncimii de penetrare, cât și a livrării de energie prin radiofrecvență, pentru tratamente personalizate pe nevoile pacientului, în deplină siguranță. Producătorul InMode a primit prestigioasa aprobare FDA pentru această tehnologie inovativă.

Acele și încălzirea țesuturilor obținută cu ajutorul radiofrecvenței creează micro-leziuni, care declanșează răspunsul natural de vindecare al organismului, stimulând producția de colagen și elastină. Pielea este redensificată iar semnele de îmbătrânire sunt estompate și chiar eliminate.

Tratamentul este utilizat cel mai frecvent pe față și pe gât, în special pentru a trata ridurile și pliurile nazolabiale, pentru a strânge pielea lăsată și a crea un contur mandibular ferm, dar și pentru zona de sub ochi și din jurul gurii. Cu toate acestea, Morpheus 8 poate fi folosit aproape pe orice zonă de pe corp, inclusiv pe abdomen, fese, piept, brațe sau genunchi.

Ajuta în rezolvarea și îmbunătățirea semnificativă a următoarelor tipuri de probleme și neplăceri, obținând, în timp, rezultate comparabile cu liftingul chirurgical sau cu tratamentul cu laser CO2:

  • pielea lăsată, flască de pe față, maxilar, gât și corp;
  • riduri & linii fine pe față, gât și decolteu;
  • pielea în exces și ridurile din jurul ochilor;
  • bărbia dublă
  • ten tern, cu textură neuniformă;
  • șanțuri nazolabiale, ridurile marionetă sau ridurile fumătorului;
  • cicatrici post-acneice;
  • vergeturi;
  • pigmentări ale pielii, precum pete solare sau pistrui;
  • neregularități ale tenului, precum pori dilatați.

Cum funcționează tratamentul de remodelare subdermică a grăsimii Morpheus 8?


Morpheus 8 combină microneedling-ul și radiofrecvența medicală, două tratamente de întinerire a pielii cu eficiență dovedită clinic care, împreună, creează un tratament sinergic, ce acționează mai eficient pe mai multe planuri, în mod simultan.
Cele 24 de microace pătrund în țesutul subdermal, coagulând grăsimea și contractând țesutul conjunctiv. Astfel, microneedling-ul, terapia de inducție de colagen sau mezoterapia fracționată stimulează producția de colagen și elastină. În același timp, radiofrecvența încălzește țesuturile în profunzime. Energia emisă prin radiofrecvență produce și o remodelare a colagenului, îmbunătățind textura și tonusul pielii. Atât dermul cât și epidermul (straturile inferioare și superioare ale pielii) sunt vizate, rezultând o stimulare profundă, cu efecte vizibile cu ochiul liber. Mai exact, se impulsionează procesul natural de reparare al organismului, de regenerare celulară.

Astfel, pielea va dobândi un aspect mai neted, mai elastic, tonusul va fi mult mai îmbunătățit, ridurile și liniile fine vor fi reduse, iar petele pigmentare și alte neregularități ale tenului vor dispărea. De asemenea, conturul feței va fi unul mai ferm, mai armonios, ca și când ai întinerit, fără ca trăsăturile faciale să fie modificate.

Ce simți în timpul tratamentului cu Morpheus 8?

Procedura este efectuată într-un mediu plăcut și confortabil, durează între 15 și 60 de minute, în funcție de dimensiunea zonei tratate. Tratamentul cu Morpheus 8 este simplu, sigur și provoacă disconfort minim. Zona de tratament va fi acoperită cu o cremă anestezică, pentru a reduce riscul de durere.
După anestezia locală, specialistul va folosi aplicatorul Morpheus 8 pe piele, doar în zonele care necesită îmbunătățire. Deși distribuie energia până la o adâncime de 4 mm pentru față și de 7 mm pentru corp, acele de pe Morpheus 8 sunt foarte subțiri iar majoritatea pacienților spun că resimt doar o căldură de intensitate mică cu o ușoară senzație de tragere.
La sfârșitul procedurii, pe zona tratată va fi aplicată o cremă cicatrizantă cu efect calmant.
Câteva zile după tratament, zonele tratate vor fi mai roșii, inflamate, cu cojițe mici și pot produce mâncărimi. Micro-vânătăile și o textură a tenului asemănătoare cu hârtia de șmirghel sunt normale, durează de obicei 2 – 7 zile, dar pot persista și până la 2 săptămâni, în funcție de intensitatea cu care s-a lucrat. Trebuie evitate: scarpinatul si trasul de cruste, chiar dacă sunt miniaturale, pentru a nu face cicatrici.

Cât durează până voi vedea rezultate și de câte ședințe cu Morpheus 8 am nevoie?

Unele paciente încep să vadă beneficiile Morpheus 8, în ceea ce privește îmbunătățirea tonusului și texturii pielii, chiar în câteva zile de la prima ședință de tratament. Însă, va trebui să ai răbdare pentru schimbări semnificative. Colagenul și elastina necesită timp pentru a se instala la nivelul pielii, cel puțin 3 – 4 săptămâni și continuă până la 6 – 12 săptămâni.
Rezultatele finale vor fi vizibile după cel puțin 3 ședințe de tratament.
De obicei, sunt necesare minim 3 ședințe la 6 – 8 săptămâni, în urma cărora vei observa o îmbunătățire majoră. Totul, însă, depinde de vârstă, de modul în care se prezintă pielea, problemele acesteia și caracteristicile individuale. În urma unei discuții cu medicul dermatolog, se va recomanda o schemă de tratament personalizată, cu numărul optim de ședințe necesare, care vor ajuta la atingerea obiectivelor dorite.
Rezultatele obținute se mențin 12 – 18 luni, fiind recomandate ședințe de întreținere la circa 6 luni.
Morpheus 8 este un tratament de stimulare a sintezei de colagen & strângere a pielii lăsate.
• Efectul începe la 6 – 8 săptămâni după ședința de tratament.
• Nu se vede absolut nimic după 1 ședință sau 2 de tratament.
• Rezultate încep să se vadă la 8 săptămâni de la cea de-a 3 a ședință.
• Protocolul minim este de 3 ședințe pentru un ten tânăr; orientativ, trebuie luate în calcul, 6 ședințe pentru un ten la 35 – 40 ani, 9 ședințe pentru un ten de peste 45 – 50 ani.
• Morpheus8 nu înlocuiește chirurgia.

• Cu 48 ore înainte de ședința de Morpheus 8 este foarte important să bei multă apă, minim 2 litri de apă/zi. Pentru fiecare pahar de alcool sau cafea trebuie băut cel puțin un pahar de apă în plus. Hidratarea este foarte importantă pentru succesul tratamentului.
• Este important să te prezinți cu o oră înainte;astfel încât să poți sta cu crema anestezică pe față 50 – 60 minute, altfel procedura se va resimți dureroasă.
• Nu programa Morpheus când ești la menstruație, răcită, nu ai dormit suficient sau ai băut multă cafea! Nivelul de sensibilitate va fi exacerbat iar disconfortul ți se va părea mai mare decât in mod normal.

Procedura poate fi administrată pe termen lung, fără efecte adverse.
Care sunt contraindicațiile tratamentului cu Morpheus 8?
Trebuie luate măsuri de precauție, deoarece tratamentul nu este recomandat în următoarele condiții:
• ești însărcinată sau alăptezi
• orice boală cronică sau activă a pielii cum ar fi: eczeme, psoriazis, răni deschise și erupții cutanate
• cancer de piele, curent sau istoric, melanom malign sau cancer la piele recurent fără melanom
• probleme autoimune; epilepsie; istoric de hemofilie
• leziuni pre-canceroase, cum ar fi nevii displazici multipli
• leziuni nediagnosticate, răni deschise
• infecții virale, bacteriene sau micotice pe zona de tratament
• rozacee, cuperoză sau alte afecțiuni inflamatorii pe zona de tratament
• dermatită, herpes activ, sângerări coagulopatii
• cicatrici cheloide, răni cu vindecare incompletă
• suferi de acnee activă
• medicamente de acnee în ultimele 6 luni
• îți place să te expui la soare excesiv sau frecvent
• piele arsă de soare sau bronz excesiv obținut în ultimele 2 săptămâni
• operație de lifting facial sau periocular în ultimul an
• orice procedură chirurgicală pe zona de tratament în ultimele 3 luni
• dermabrazie, peeling chimic profund, laser recent
• injecții cu toxină botulinică, acid hialuronic sau grăsime proprie în ultimele 6 luni pe zona de tratament. Întrucât tratamentul cu Morpheus 8 va face să se ducă efectul acidului sau al botox-ului, este recomandat ca acestea să se facă după efectuarea ședințelor cu Morpheus și nu înainte.
Este sigur tratamentul cu Morpheus 8?
Tehnologia utilizată de dispozitivul de ultimă generație Morpheus 8 este 100% sigură, fără riscuri și cu o probabilitate extrem de scăzută a efectelor secundare. Dezvoltat și bazat pe ani de teste clinice și studii medicale, este primul aparat aprobat de FDA, care combină mezoterapia fracționată cu radiofrecvența medicala.
Certificarea FDA este printre cele mai riguroase din lume, deoarece se primește greu, în baza dovezilor științifice obținute în urma unor studii și cercetări clinice întinse pe ani de zile, a unor teste mai mult decât exigente. De asemenea, presupune un efort financiar de ordinul milioanelor de dolari, pe care doar companiile serioase și-l pot permite.
Morpheus 8 versus alte dispozitive de microneedling și radiofrecvență medicală
Morpheus 8 a devenit cel mai popular dispozitiv de microneedling și radiofrecvență medicală deoarece:
• Morpheus 8 oferă rezultate excelente pentru toate tipurile de piele, fără a crea daune termice la nivelul dermului. Efectul este uniform pe întreaga suprafață tratată.
Tehnologia inovatoare reduce, de asemenea, riscul hiperpigmentării post-inflamatorii, care este un efect secundar al unor tehnici de remodelare a țesuturilor care folosesc căldura. În special, laserele ablative mai vechi prezintă acest risc.
• Dispozitivul reușește să penetreze mai adânc țesuturile subdermale, ajungând până la 4 mm, cu o suplimentare de 2 mm prin efectul termic produs de radiofrecvență, o performanță pe care niciun alt echipament similar nu o poate atinge. Studiile efectuate de producătorul InMode spun că acest lucru înseamnă rezultate vizibile, obținute mult mai rapid față de orice altă opțiune de tratament similară.
• Față de alte dispozitive similare de microneedling, adâncimea de penetrare a microacelor poate fi personalizată pentru a atinge niveluri diferite ale straturilor dermice (superficiale, intermediare, profunde), astfel încât tratamentul este perfect ajustat în funcție de problemele pielii.
• Tratamentele clasice de microneedling (ori terapia de inducție colagen) folosesc ace minuscule pentru a străpunge pielea și a crea canale mici în piele, pe care corpul tău le vindecă prin crearea de colagen nou. Cu toate acestea, dispozitivul Morpheus 8 acționează și prin efectul termic generat de radiofrecvență, astfel că coagulează grăsimea subdermală, o remodelează și contractă țesutul conjunctiv. Mai exact, conturul facial se ridică, pielea se întinde, iar ridurile, pielea laxă și imperfecțiunile tenului care sunt asociate cu bătrânețea sunt vizibil estompate.
• La nivelul feței, Morpheus 8 are totodată un efect de sculptare și de conturare. Prin creșterea fermității pielii și lipoliza superficială, reduce atât aspectul de “fălcuțe” cât și pe cel de bărbie dublă.
În plus:
• este o procedură minim invazivă, sigură pentru toate tipurile de piele
• rezultatele apar mai rapid
• adâncimea de penetrare a pielii și intensitatea radiofrecvenței sunt reglabile, în funcție de zona tratată
• se poate folosi pe orice zonă a corpului
• întrucât tehnologia de radiofrecvență poate viza țesutul pielii pe mai multe niveluri, există o reducere a timpului de tratament și de recuperare. Morpheus 8 provoacă o mică perturbare a suprafeței pielii, ceea ce are ca rezultat timp de recuperare mult mai scurt în comparație cu tratamentele ablative cu laser.

Shopping Cart