Specializări

Dermato- venerologie

Dermatologia este specialitatea medicală care se ocupă de diagnosticarea si tratarea bolilor cutanate, anexelor pielii (păr, unghii) și a mucoaselor adiacente (cavitate bucală și organe genitale). Venerologia este ramura medicinei care se ocupă cu studierea si tratarea bolilor cu transmitere sexuală (BTS), numite si „boli venerice”.

Dermato-pediatrie

Dermatologia pediatrică se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor pielii, mucoaselor, unghiilor și ale părului la copii. Spre deosebire de adulți, copiii au o piele mult mai sensibilă la agresiunea diverșilor factori de mediu.

In clinica Optimum oferim consultatii dermatologice pentru copii, în condiții de siguranta și în strânsă colaborare cu familiile acestora.

Dermato-estetică

Dermato-estetica – numită și dermatologia estetică sau estetica medicală este ramura dermatologiei care se ocupă de proceduri minim invazive care au ca si scop îmbunătățirea aspectului pielii. 

Procedurile dermato-estetice se pot efectua fie în vederea corectării unor defecte sau asimetrii cutanate, fie cu scopul de a preveni și trata semnele date de trecerea timpului.

Obstetrica-Ginecologie

Orice viitoare mama isi doreste o sarcina cat mai usoara, fara complicatii sau alte probleme. Pentru ca totul sa decurga cat mai bine, alegerea medicului potrivit este esentiala, deoarece acesta va fi alaturi in perioada sarcinii, in timpul nasterii si dupa nastere.

Orice sarcina trebuie planificata minutios, iar primul pas consta in programarea unei vizite la medicul ginecolog, care va va invata ce trebuie sa faceti pentru a va bucura de cele noua luni care vor urma si la final sa aduceti pe lume un bebe sanatos .

Prin examenul ginecologic de rutina pot fi descoperite din timp afecțiuni sau stări patologice.
În cadrul clinicii Optimum, medicul ginecolog evalueaza cu atenție și responsabilitate fiecare pacientă pentru a propune opțiunile de tratament care s-ar potrivi cel mai bine in situația specifica a acesteia

Aplicam criteriile de tratament si cele mai moderne principii de ingrijire medicală, recomandate in ghidurile medicale internationale si nationale.

Fiecare pacientă este tratată într-un mediu sigur si confortabil.

Chirurgie estetică, plastică și reparatorie

Pentru fiecare persoană care a suferit un traumatism, o arsură severă, care poate a rămas cu cicatrici inestetice, sau care dorește să corecteze o asimetrie sau alt defect la nivelul feței sau corpului, chirurgia reparatorie este o soluție care poate vindeca atât răni fizice cât și psihice.

Chirurgia reconstructivă redă pacienților încrederea în propria persoană și poate contribui la îmbunătățirea calitații vieții.

Cele mai cunoscute intervenții de chirurgie plastică, estetică și reparatorie sunt:

  • Chirurgia reconstructivă a cicatricilor post traumatice si post arsuri

  • Chirurgia fetei

  • Chirurgia sânului

  • Chirurgia abdomenului

  • Intervenții chirurgicale minim invazive

  • Chirurgia mâinii

  • Chirurgia reconstructivă

Endocrinologie

Nutriție

Shopping Cart