Acest site, clinicaoptimum.ro, este detinut si operat de Teoderm Medical SRL, cod fiscal 38461699, inregistrata in Registrul Comertului cu numarul J12/6354/2017, str Eugen Ionescu 107A, Cluj-Napoca, telefon contact 0732722007.

Folosirea acestui website, Clinicaoptimum.ro, implica acceptarea termenilor si condițiilor din aceasta pagina. Folosirea website-ului se refera la vizitarea website-ului , achizitia de servicii sau vouchere, consultarea informatiilor din acest site, efectuarea de programari pentru serviciile medicale prezentate in website. Se recomandă citirea cu atenție a termenilor si condițiilor.

Toate imaginile de pe website-ul clinicaoptimum.ro sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite de realitate.

Orice utilizator al acestui website se obliga sa furnizeze date corecte la înregistrarea unei comenzi. Nu ne asumam răspunderea pentru corectitudinea datelor. Ne asumam dreptul de a anula o comanda in cazul in care ne-au fost furnizate date incorecte sau de a bloca accesul la serviciile oferite de clinicaoptimum.ro fără notificare prealabila.

Ne asumam dreptul de a refuza o comanda in cazul in care: utilizatorul a furnizat date incorecte, nu a ridicat comenzi in trecut, a refuzat fără motiv comenzi in trecut etc., site-ul prezinta erori de afișare (legate de imagini, detalii ale produselor, preturi afișate incorect), serviciul nu mai este disponibil in cadrul clinicii sau alte motive care pot duce imposibilitatea furnizarii serviciului .

Livrarea voucherelor cadou

Comanda voucherelor cadou se efectueaza de pe situl clinicaoptimum.ro. Plata se efectueaza online cu cardul in mod securizat prin procesatorul de plati Netopia. In urma confirmarii platii sistemul nostru va emite voucherul comandat si achitat, ii va aloca un numar de identificare unic (ID). Voucherele impreuna cu ID-ul unic vor fi trimise in format electronic pe mailul furnizat la comanda. Pentru valorificarea lor este necesara efectuarea unei programari prealabile la receptia clinicii Optimum.

Pentru efectuarea programarii este necesara comunicarea ID-ului unic al comenzii sau datele persoanei care a efectuat comanda.

Valabilitatea voucherelor va fi comunicata la finalizarea comenzii.

Returnarea voucherelor

Voucherele nu pot fi returnate. Daca procedura pentru care s-a emis voucherul nu vi se potriveste puteti opta pentru o alta procedura de aceeasi valoare sau mai scumpa, urmand sa achitati diferenta.

Nu se vor returna produsele care se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor in care părțile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Shopping Cart