Ce spun pacienții noștri

Cand trebuie s-ajungi la cel mai bun medic dermatolog, o recomand pe dna dr. Cosmina Sandor! Profesionista dedicata! Daca nu era dansa, azi posibil sa nu fi dat aceasta recenzie! Recomand cu drag!

Gina G

Am fost pacienta Clinicii Optimum, a doamnei Dr. Cosmina Sandor. Sunt foarte multumita de tratament. Pe scurt, as spune asa: eficient, cat trebuie, unde trebuie! Rezultate vizibile imediat. Sigur raman fidela doamnei doctor. Ma voi intoarce cu toata increderea si placerea la dansa. Clinica la cel mai inalt nivel, personalul de asemenea. Recomand cu incredere!!!!

Andrea I

Recomand cu incredere atat clinica in sine, cat si pe cei cu care am intrat in contact, sunt niste oameni minunati, profesionisti, iti explica totul de la inceput, dar mai ales pe d na dr. Morar Paula care a dat dovada de maxim profesionalism, o persoana grijulie si grijulie cu sinceritate ...sunt foarte multumita de tratamentul cu laser fractional CO2 rejuvenare. Recomand din tot sufletul!!!

Mariana R

O clinica ultra moderna cu un personal profesionist . Când pasiunea se reunește cu medicina rezutatul este extraordinar. Mulțumesc Dr Morar Paula pt efortul și interesul acordat pe parcursul procedurii cu Laser CO2 . Revin cu drag 100 %

Lia B

Recomand tratamentele de infrumusetare si pe doamna doctor Sandor, o profesionista in domeniu. Personal foarte amabil.

Art A

Foarte multumita de serviciile lor ♡

Alexandra K

Recomand cu incredere pe domnisoara dr Paula Morar,am intampinat niste probleme dermatologice iar rezultatul a fost foarte bun.Serviciile clinicii,amabilitatea,curatenia,exceptionale!

Octavian C

Începând de la doamna doctor Rotis Aurora și tot personalul este excepțional!Recomand cu mare încredere

Alexandra R

Shopping Cart