Transplant de păr

Căderea părului (calviţia/alopecia) reprezintă o problemă greu de acceptat şi suportat, care duce la complexe şi lipsa încrederii în sine atât la bărbaţi, cât şi la femei.

Apariţia micro-grefelor şi a tehnicii de recoltare a acestora prin multiple puncţii (tehnica FUE-Follicular Unit Extraction=extracție de unități foliculare) au revoluţionat chirurgia calviţiei, facând intervenţiile de transplant de păr mai sigure, mai uşor de suportat, cu mai puţine complicaţii si cu cicatrici aproape invizibile.

Evoluția chirurgiei calviției ne permite, în majoritatea cazurilor, să oferim soluții satisfăcătoare principalelor probleme estetice cauzate de pierderea părului la bărbați, dar și la femei.

Principiul tratamentului în transplantul de păr este reprezentat de recoltarea părului din regiunea occipitală (care este rezistent la acțiunea testosteronului și avem siguranța că nu va cădea) și implantarea lui în zonele care sunt afectate de alopecie (de obicei regiunea fronto-parietală și vertexul) – fie cu păr rar și subțiat, fie fără păr.

FUE-Follicular Unit Extraction- tehnică revoluționară de recoltare a micro-grefelor de păr, care constă în prelevarea foliculilor piloși (ce conțin 1 fir sau mai multe fire de păr) de la nivelul regiunii occipito-temporale prin multiple puncții).

După recoltare, rămân multiple orificii, cu diametrul sub 1 mm, ce se vor vindeca în aproximativ 10 zile. Cicatricile din zona donatoare vor fi practic imperceptibile.

Shopping Cart